Over DKA

Wij zijn de opleider gespecialiseerd op data gebied. Zodoende weet je bij ons zeker dat je een van de allerbeste specialisten voor de klas hebt die direct antwoord geeft op de vragen die jij op dat moment hebt.

Wij behandelen niet de stof uit het boekje, maar brengen meerwaarde waarmee jij in je praktijk gelijk het verschil kunt maken. 

Het DKA concept

Data Knowledge Academy is niet de zoveelste ICT opleider.

Wij zijn klein, gespecialiseerd en hebben de ambitie kwalitatief de beste te zijn. We zeggen liever nee dan dat we een traject uitvoeren waar we kwalitatief inhoudelijk niet achter staan. Wij bereiken dat door ons te focussen op drie pijlers:

1 –  Vorm
Eigen dagindeling bepalen aan de hand van dagelijkse stand-up / dag start.

2 – Startgarantie
Ongeacht het aantal deelnemers kan iedere dag gestart worden met de training of het traineeship. Door ons “continue concept” is er geen sprake van uitstel of lange wachttijden.

3 – Financieel organisatorisch
Doordat we verschillende bouwstenen aanbieden is door iedere opdrachtgever passend maatwerk samen te stellen door geschikte bouwstenen te combineren tot een eigen traject.

Een greep uit ons klantenbestand

Advies en voortgangsevaluatie

Door onze jarenlange ervaring en korte lijnen met onze studenten, trainers en opdrachtgevers is het mogelijk studenten op maat te bedienen en tot optimale kennisoverdracht en resultaten te komen.

Specifieke wensen, trainingen en trajecten worden vooraf goed afgestemd zodat ons aanbod aansluit bij het kennisniveau van de deelnemers de beoogde certificeringen en/of de behoefte in de markt.

Opdrachtgevers zijn daarnaast wekelijks welkom voor bespreking van de voortgang van trajecten.

Wat hebben wij geschreven?

Handboek Power BI (2019)

Handboek Power BI (2019)

Handboek Power BI (2019)